Gratis posters om via het raam hulp te vragen tijdens coronacrisis

nieuws
De posters die gebruikt worden bij deze actie (illustratief)

Een Groningse drukkerij is een initiatief gestart om, middels een grote poster die op het raam geplakt kan worden, aan buurtgenoten te laten weten dat ze hulp nodig hebben of hulp kunnen aanbieden.

Het initiatief, getiteld Samen Sterk Tegen Corona, is een initiatief van DWC Print. Deze speciale ‘Samen Sterk Tegen Corona’ poster heeft twee kanten. De ene zijde van de poster laat zien dat men hulp aanbiedt voor degenen die het nodig hebben, de andere zijde communiceert juist dat men wel wat hulp kan gebruiken. Omdat het RIVM nadrukkelijk heeft aangegeven sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden, kan men een telefoonnummer invullen op de poster waarop men bereikt kan worden.

De poster is gratis te bestellen op de website www.samensterktegencorona.nl.

Deel dit artikel: