Een lach en een traan bij concert op hoogte voor bewoners Maartenshof

nieuws
Foto: Rieks Oijnhausen - http://rieksoijnhausen.rieksoijnhausen.nl/

Bewoners en personeel van het Maartenshof in de stad Groningen zijn zaterdagochtend verrast met een bijzonder concert. Dat laat fotograaf Rieks Oijnhausen aan OOG Tv weten.

Op de grote parkeerplaats achter het verpleegtehuis werd een verreiker geplaatst. Artiesten Mandy en Jaap klommen in een bakje en werden vervolgens met behulp van de verreiker omhoog getild. Daarmee kwamen ze op dezelfde hoogte als de balkons waar bewoners en zorgpersoneel zich hadden verzameld. Mandy en Jaap gaven vervolgens een serenade aan de toeschouwers. Met een lach en een traan werd er geluisterd. “Bedankt namens de bewoners van afdeling 4”, stond er op een groot spandoek te lezen dat speciaal voor de gelegenheid was gemaakt.

In het land verzorgen deze dagen meerdere artiesten vergelijkbare optredens. Door het coronavirus zijn alle optredens afgelast en zitten artiesten zonder werk. Om toch iets te kunnen doen besluit men om optredens te geven bij bejaardentehuizen en verpleegtehuizen waarmee bewoners en personeel een hart onder de riem wordt gestoken.

Foto: Rieks Oijnhausen – http://rieksoijnhausen.rieksoijnhausen.nl/
Foto: Rieks Oijnhausen – http://rieksoijnhausen.rieksoijnhausen.nl/
Foto: Rieks Oijnhausen – http://rieksoijnhausen.rieksoijnhausen.nl/
Deel dit artikel: