Voetganger trapt deuk in auto na bijna aanrijding

nieuws

Bij winkelcentrum Selwerd werd zaterdag een voetganger bijna aangereden. Vervolgens trapte de voetganger een deuk in de auto. De politie zoekt getuigen.

De politie meldt:

Op zaterdag 22 februari om ongeveer 13.45 uur was er een bijna-aanrijding tussen een auto en een voetganger bij de uitrit van de parkeerplaats van het winkelcentrum Selwerd. Dit betrof de uitrit aan de kant van de Esdoornlaan.

De voetganger was hier kennelijk zo boos over dat hij een deuk trapte in het achterportier van de auto. De voetganger was een man van 40-50 jaar oud, had rood gezicht met stoppeltjes en droeg een blauwe jas. De man was samen met een vrouw die hem wegtrok tijdens de vernieling. Ze zijn weggelopen in de richting van de Acacialaan.

In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen van deze vernieling. Mocht je iets gezien hebben neem dan contact op via 0900-8844.