Vier scenario’s voor renovatie Sportcentrum Kardinge

De gemeente heeft vier verschillende scenario’s voor de toekomst van Sportcentrum Kardinge. De scenario’s worden op 26 februari aan de gemeenteraad gepresenteerd.

Het sportcentrum, dat nu 27 jaar oud is, is toe aan een grootschalige renovatie. De technische levensduur van de zwem- en schaatsfaciliteiten is kritiek en diverse onderdelen zijn aan vervanging toe. Ook zijn er veel kansen om het sportcentrum te verduurzamen en het energieverbruik drastisch te verminderen.

In de vier scenario’s blijven het zwemmen en schaatsen basisvoorzieningen. Daarbij zijn diverse aanvullingen mogelijk, zoals een Playground (sporten in individueel of clubverband), een Avonturenpark (met focus op recreatie voor gezinnen) en een Resort (vrijetijdscentrum met sport, leisure en entertainment).

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *