Luister hier OOG Sport van 5 januari 2020

nieuws

In deze OOG Sport wordt met  coaches van voetbalclubs uit de gemeente Groningen teruggeblikt op de eerste seizoenshelft en vooruitgekeken naar de tweede seizoenshelft. 

In uur 1 hoor je Steven Wuestenenk van Be Quick 1887 (Hoofdklasse A, zondag) en Robert Bos van SC Stadspark (1e klasse F, zondag). Zij worden in uur 2 afgelost door Masohi Tauran van FC Lewenborg en Bas Veldman van GVAV Rapiditas. Beide ploegen komen uit in de zondag 2e klasse L. Bennie de Jong van PKC’83 en Jouke Faber van VV Groningen, sloten de uitzending in het derde uur af. Beide ploegen komen uit in de zaterdag 1e klasse E.

OOG Sport is het sportprogramma van Stichting Omroep Organisatie Groningen (OOG). Iedere zondagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur biedt OOG Sport een breed aanbod aan nieuws, reportages, live wedstrijdverslagen en voorbeschouwingen gericht op alle lokale sport in de stad Groningen.