Opnieuw bakfiets gestolen

nieuws

Voor de derde keer in enkele maanden is er een bezorgbakfiets gestolen in Groningen.

Iets na half 7 zondagavond is een bedrijfsfiets gestolen van ‘Foodmaster’. Dat gebeurde aan de Rodeweg, waar het bedrijf ook gevestigd is. De dader draagt grijze/donkere kleding. De fiets is wit met bezorgbakken voor en achterop en oranje vlakken. Er is een Burgernetmelding over uitgegaan.

Bezorgbakfietsen staan vaak niet op slot en dat blijkt inmiddels minder handig te zijn.

Deel dit artikel:

  1. Geen medelijden mee, kleine moeite om de fiets op slot te zetten. Ach ja de fiets is toch maar van een ander, wat kan jou dat nou schelen.

  2. “Ach ja de fiets is toch maar van een ander, wat kan jou dat nou schelen.” Dat laatste is zeker van toepassing op de gebruikers van de Swapfietsen. Die is vooral populair onder de studenten. Het concept is geweldig, maar overal in de stad zie je ook hoe vrijblijvend deze veelal toekomstige bestuurlijke, academische en economische elite met de verantwoordelijkheid voor andermans eigendom omgaan. Waar normaal 2 fietsen naast elkaar kunnen staan, rammen zij er 4 naast elkaar. Omdat de fietsen geen zichtbare registratienummers hebben, blijven uiteindelijk na een nacht stappen vele hiervan in de rekken staan, immers ze zien er allemaal gelijk uit.

  3. Nou jongens, daar kun je het mee doen. Roderick heeft geen medelijden met jullie.

    Maar dat er een fiets is gestolen in de stad, is dat nieuws? of zaten er eierballen in?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *