GRC Groningen en Be Quick 1887 winnen in beker, drie clubs eruit.

sport
Foto: sxc.hu/profile/essie82

GRC Groningen en Be Quick 1887 zaterdag hebben dinsdagavond hun wedstrijden in de noordelijke districtsbeker gewonnen.

Eersteklasser GRC had thuis weinig moeite met derdeklasser TLC en gaat naar de derde ronde: 5-1. Derdeklasser Be Quick speelde uit met 3-3 gelijk in de derby tegen vijfdeklasser Groninger Boys zaterdag. Be Quick nam de strafschoppen beter. Be Quick speelt een tussenronde tegen NEC Delfzijl.

Derdeklasser Helpman zaterdag speelde thuis ook met 3-3 gelijk tegen competitiegenoot Aduard 2000, maar ging ten onder na strafschoppen. Vierdeklasser Mamio verloor uit bij eersteklasser Hoogezand nipt met 3-2.

VV Groningen, GVAV Rapiditas en Groninger Boys zondag komen woensdag in actie.

Deel dit artikel: