Be Quick 1887 in blessuretijd ten onder tegen Hollandia

sport
Foto: Andor Heij. Be Quick 1887 - Hollandia

Be Quick 1887 speelde tegen kampioenskandidaat Hollandia een prima wedstrijd, maar ging thuis in blessuretijd toch nog onderuit: 1-0. Be Quick staat 13e in de hoofdklasse A op zondag.

Voor de pauze waren de Groningers beter met een kans voor Martijn van Maastrigt die op de paal belandde. De ploeg uit Hoorn kreeg geen kansen.

Hollandia schoot na rust ook op de paal via Joost Ruttenberg. Voor Be Quick kreeg Geertjan Liewes een enorme kans die echter niet goed werd ingeschoten. In blessuretijd schoot Ruttenberg de Noord Hollanders naar de winst.

“Ik heb de hele wedstrijd niets te doen gehad en dan schiet hij hem in de laatste minuut fantastisch in de kruising”, baalde de Groninger doelman Robert Smit. “Ik vind dit zo onrechtvaardig. Een mokerslag op de neus die keihard aan komt”, oordeelde Be Quick 1887 trainer Steven Wuestenenk. “Zelfs met een 0-0 was ik teleurgesteld geweest”.

Deel dit artikel: