Automobilist rijdt tegen bouwsteiger in Indische Buurt

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk zondagmiddag op de Molukkenstraat is een automobilist tegen een bouwsteiger gereden. Bij het ongeluk raakte één persoon gewond. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 13.20 uur ter hoogte van de kruising met de Soendastraat. “Hoe het kon gebeuren is onbekend”, vertelt Ten Cate. “Behalve een ambulance en de politie is ook de brandweer ter plaatse gekomen. Doordat de auto tegen de steiger is aangereden staat deze nu niet meer stabiel. Brandweerlieden hebben met spanbanden de steiger vastgezet aan een gebouw waardoor de situatie nu weer veilig is.”

De bestuurder in de personenauto werd door ambulancepersoneel gecontroleerd. “Na de controle is het slachtoffer in de ziekenwagen meegenomen naar het ziekenhuis.” Over de aard van de verwondingen is niets bekend. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl