Twee berovingen in korte tijd in Stad

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

In de stad Groningen hebben maandagavond twee overvallen plaatsgevonden. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Dat melden verschillende incidentenwebsites.

De eerste overval vond plaats rond 21.40 uur op de Antillenstraat. Volgens de incidentenwebsite 112groningen.nl werd hier een pizzakoerier beroofd van zijn brommer. De politie startte direct een onderzoek. De dader is nog voortvluchtig.

Om 22.20 uur was het raak op het Zernikeplein. In het Willem Alexander-sportcentrum van de Hanzehogeschool werden twee studentes beroofd. Wat er precies buit is gemaakt is onbekend. Ook hier begon de politie direct met een onderzoek.

Mensen die iets gezien hebben, zowel aan de Antillenstraat of op het Zernikeplein, dat met deze berovingen te maken heeft, kunnen zich melden bij de politie.

Later meer.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

  1. Rectificatie!
    De overval vond niet plaats bij het Willem Alexander Sport Centrum op het Zernikeplein maar het Wilgenpad/Paddepoelsterpad tussen de onderdoorgang van de N370 en het nabijgelegen basketbalveld. Hier is vorige week vrijdag ook een medewerker van de RUG overvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *