Rijksweg N860 twee tot drie weken afgesloten door verzakte berm (update)

nieuws
Foto: Google Streetview

Een rijbaan van de Rijksweg West tussen Waterhuizen en Hoogezand (N860) is sinds donderdagavond tijdelijk gestremd voor al het verkeer. Dat komt omdat er verzakkingen ontstaan in de berm, veroorzaakt door werkzaamheden aan de damwand van het Winschoterdiep. De provincie gaat ervanuit dat de weg nog twee tot drie weken afgesloten blijft.

Het gaat om de rijbaan aan de kant van het Winschoterdiep. De stremming loopt vanaf de Westerbroeksterbrug, ter hoogte van het Steakhouse, in de richting van Hoogezand. De rijbaan in de andere richting, tussen Hoogezand en Waterhuizen, is wel open.  Maandag wordt omleidingsroute bekend gemaakt.

De provinciale weg is aan groot onderhoud toe. De werkzaamheden bestaan uit het verbreden en opnieuw asfalteren van de weg en het fietspad en het vervangen van de damwanden langs het Winschoterdiep.

Deel dit artikel: