Donar verliest in Den Bosch

sport
foto: Gerrie van der Boom - FotoKlick Fotografie

Donar heeft zaterdagavond in Den Bosch verloren van Heroes. Het werd 65-59.

De wedstrijd stond voor Donar in het teken van de terugkeer van Drew Smith, die de weggestuurde Deshawn Freeman vervangt, en Leon Williams, die voor het eerst in actie kwam na een langdurige blessure. Desondanks verliep het eerste kwart dramatisch voor Donar. De thuisploeg schoot veel beter, en na het eerste kwart was het 20-10. In het tweede kwart wisten de Groningers drie punten in te lopen, zodat de ruststand 38-31 was. Ook in het derde kwart werden drie punten van de voorsprong van Heroes afgesnoept: 50-46. In het laatste kwart konden de Groningers niet doordrukken.

Topscorers bij Donar waren Donte Thomas en Shane Hammink met beiden 13 punten, en Matt McCarthy met 12 punten. Drew Smith wist in 5 minuten speeltijd niet tot scoren te komen, en Leon Williams scoorde in 10 minuten ook niet.

Donar staat op de derde plaats in de Dutch Basketball League met 14 punten uit 10 wedstrijden. Daarmee heeft de ploeg van coach Erik Braal evenveel punten als Heroes.

Deel dit artikel: