Groninger op criminele pad in Roden

112

Een jeugdige Groninger ging op inbrekerspad en werd betrapt bij een winkeldiefstal in Roden en omgeving . Nu zoekt de politie nog eigenaren van twee fietsen.

Deze vrijdag is een 19-jarige man uit Groningen aangehouden voor winkeldiefstal in een supermarkt in Nieuw-Roden. Hij wordt ook verdacht van een inbraak bij een winkel in het centrum van Roden, gepleegd in de nacht van 24 op 25 oktober.

Na zijn aanhouding werden bij deze man onder andere twee fietsen en verschillende andere goederen aangetroffen. ‘Wij vermoeden dat deze fietsen van diefstal afkomstig zijn. Herkent u uw fiets, dan horen wij dit graag. Daarnaast verzoeken we iedereen die in Roden goederen mist en vermoed dat deze gestolen zijn, zich bij ons te melden’, aldus de politie op Twitter: