“GGZ wilde verdachte bioscoopmoorden gedwongen laten behandelen”

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De 33-jarige Rotterdammer die er van wordt verdacht zaterdag het schoonmakers echtpaar uit Slochteren te hebben vermoord zou gedwongen behandeld worden. Dat zegt het AD.

Dat gebeurde op verzoek van de familie van de verdachte, die daar al enige tijd mee bezig was. De GGZ Delfland zegt tegen de krant dat er al een behandeltraject ingezet was. De man had psychoses en deze week zou een rechter naar zijn huis gaan om de situatie te bekijken.

Ergün S. drong zaterdagmorgen bioscoop Pathé aan het Zuiderdiep binnen en bracht de man en de vrouw, die in de bioscoop aan het schoonmaken waren, om het leven.

S werd een dag later door de politie gearresteerd, waarbij hij door politiekogels gewond raakte. De politie schoot, omdat S met een mes dreigde.

Deel dit artikel:

  1. Er moet eerst wat gebeuren, voordat iemand die ziek is wordt opgenomen. Maar dan is het te laat. Mensen die geestelijk ziek zijn, moeten eerder worden opgenomen. Als zijn familie al aangeeft dat hij ziek is, waarom wordt er niks aangedaan.

  2. Met behandelttrajecten zijn de onderliggende oorzaken in Nederland niet weggenomen en worden slechts de vele symptomen bestreden en zelfs dat gaat nog faliekant mis met alle dramtische gevolgen van dien, zoals maar weer eens is bewezen.

    Het knuffelen, pamperen, pappen en nathouden, begrip tonen, privileges bieden, belonen, foeien met oneindig veel geduld en alsmaar maar begrip opbrengen voor de criminelen, verkrachters, moordenaars en (straat)terroristen werpt geenzins zijn vruchten af, integendeel zelfs en weten de losers, de aanstellers, het tuig en misdadigers precies hoe het softe beleid met een leger aan hulpverleners in Nederland werkt en kan worden uitgebuit. Dit zijn visitekaartjes voor de rest van de wereld en zal de influx van slecht volk toenemen. Nederland is een walhalla voor fout volk geworden, een bananenrepubliek, waar Amerikaanse toestanden bij lijken te verbleken.

    Het is een omgekeerde wereld geworden, waarbij oprecht, zuiver en goed gedrag wordt bestraft en crimineel, leugenachtig en waardeloos gedrag wordt beloond. Politiek en overheid doen daar niet aan onder. (soort zoekt soort!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *