Getuigen van gevaarlijke actie met tractor gezocht

nieuws

De politie is op zoek naar twee fietsers die getuige zijn geweest van het omverrijden van hekken op de Vismarkt tijdens het boerenprotest van maandag.

De politie heeft een nader onderzoek ingesteld naar verschillende incidenten, waaronder het omverrijden van de hekken. De bestuurder van de bewuste tractor is nog niet aangehouden. Het onderzoek naar zijn identiteit loopt nog.

Er wordt gezocht naar twee fietsers die op het moment dat de hekken aan de voorzijde van de Vismarkt omver werden gereden, langs reden. Een van de fietsers droeg een rugtas en moest zelfs stoppen voor een deel van het hek dat op straat terechtkwam. Hij kwam uit de richting van de Guldenstraat, op de hoek bij de FEBO. De politie vraagt beide fietsers contact op te nemen.

Deel dit artikel:

 1. Het was een domme gevaarlijke actie maar ik heb twee verschillende video’s van het incident gezien, op de ene lijkt het net alsof het hek op een haar na de fietser mist, op de andere zie je dat het een stuk verder was.
  Rotte appelen tussen de boeren uittrekken lijkt me duidelijk, want al deze op zich kleine incidenten worden uitvergroot door de landelijke media en politici om de boeren in negatief daglicht te stellen.
  Die kans moet je ze niet geven, in het verleden tijdens de provo demonstraties BVD (AIVD) agenten ingezet om tijdens de demo de provo’s op te jutten om geweld te gebruiken zodat de overheid een reden had om met geweld op te treden.

  Bronnen:https://www.google.com/search?biw=2560&bih=1339&ei=sTmnXcaUGoXYwQL-joGYAQ&q=bvd+agenten+tijdens+provo+demonstraties&oq=bvd+agenten+tijdens+provo+demonstraties&gs_l=psy-ab.3…18123.18682..19210…0.1..0.60.171.3……0….1..gws-wiz…….0i71.ZtIxJuOsxWo&ved=0ahUKEwiGsc7AjqHlAhUFbFAKHX5HABMQ4dUDCAs&uact=5

 2. Dat er geen ernstig ongeluk is gebeurd is zeker niet te danken aan de tractorbestuurder maar kwam door puur toeval.
  Door de doldrieste actie riskeerde de bestuurder dat er mensen ernstig gewond zouden raken, of het hek dan op een, twee of drie meter langs de fietser vliegt doet er niet toe.

 3. Was dus niets aan de hand. Ze hangen tegenwoordig overal plaquettes neer als herinnering. Dat is om te waarschuwen dat men geen NSB-er moet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *