Noordbaan zuidelijke ringweg vannacht dicht voor spoedreparaties

nieuws
Foto: Sebastiaan Scheffer

Een deel van de noordbaan van de zuidelijke ringweg zal van dinsdagavond vanaf 22.00 uur tot woensdagochtend 06.00 afgesloten worden. Dat komt omdat er op  drie plekken spoedreparaties gedaan moeten worden.

De zuidelijke ringweg zal vanaf knooppunt Euvelgunne tot aan het Julianaplein  afgesloten zijn voor verkeer. De rijbaan richting van het Julianaplein richting Hoogezand is wel gewoon open.

De spoedreparaties vinden plaats bij de viaducten over de Hereweg, de Esperantokruising en het Oude Winschoterdiep. Er worden stukken asfalt verwijderd en opnieuw aangebracht. Omwonenden zullen volgens projectorganisatie Aanpak Ring Zuid mogelijk geluidsoverlast ondervinden van de werkzaamheden.

 

 

 

 

Deel dit artikel: