Autowassen levert 810 euro op voor nieuwe woonlocatie Stichting Sprank in Haren

nieuws

Stichting Plasbossinade Probono heeft gisteren 810 euro opgehaald door het wassen van auto’s bij Zorgboerderij de Mikkelhorst. Een aantal medewerkers heeft van 9:00 uur tot 12:00 uur de handen uit hun mouwen gestoken om geld in te zamelen voor de nieuwe woonlocatie van Stichting Sprank in Haren.

Het geld dat is ingezameld wordt gebruikt voor de algemene ruimten van de woonlocatie, gelegen bij de Oude Kerkboerderij in Haren. Het is een nieuwe woonvoorziening voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. In het radioprogramma Haren Doet vertelt Leonie Ettema dat er geen subsidies voor de inrichting van de algemene ruimten beschikbaar zijn. Ook gaat de zoon van een collega van haar hier wonen. Er zijn dus meerdere redenen dat er voor dit doel is gekozen.

De advocaten en notarissen van Plasbossinade vonden het erg leuk om op deze manier geld in te zamelen. Robert is één van de medewerkers die hier veel plezier aan heeft. ”Ik vind het leuk om auto’s te wassen, vooral het natmaken en inzepen van de wagen”.

Luister hieronder het hele verslag terug.

Deel dit artikel:

  1. Wat geweldig dat deze stichting met autowassen geld heeft opgehaald voor de lokale algemene ruimten. Een leuke manier om geld in te zamelen! Ik had mijn auto daar zeker laten wassen, als ik in de buurt had gewoond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *