Slagboom tikt auto aan

nieuws
Foto: Nick Ubels - twitter.com/nickubels

Dat het niet slim is om je auto stil te zetten op een stuk wegdek waar een wit kruis op is aangebracht ondervond een automobilist woensdagmiddag. Nabij de Parkburg werd zijn auto aangetikt door een slagboom.

Het voorval gebeurde rond 14.30 uur. Nick Ubels zag het gebeuren en deelde een aantal foto’s via zijn Twitter-account. De automobilist was onderweg vanaf de Parkweg richting de Rivierenbuurt. Ter hoogte van de kruising met de Brailleweg moest er gewacht worden op een rood verkeerslicht waarbij de autobestuurder zijn wagen stil zette op een wit kruis. Op dat moment besloott de brugwachter om de Parkbrug te openen. “Je kunt er dan op wachten dat de slagboom op je auto belandt bij het bedienen van de brug”, schrijft Ubels. “Mooi dom”.

Na het aantikken van de auto heeft de brugwachter het proces om de brug te openen tijdelijk gestopt. Na een groen verkeerslicht en een vrij brugdek werd het proces hervat. Het is onbekend of de auto schade heeft opgelopen.

Deel dit artikel: