Ineens stond er een camperaploeg voor me: “Jij gaat naar Lowlands!”

Gronings rapper Mark Roggebrood, aka Mark Kamps, gaat komende editie op Lowlands optreden. Het kwam voor hem als een verrassing, zo vertelde hij maandagochtend in de OOG Ochtendshow.

Hij was net begonnen als urban artiest, toen hij zich inschreef voor een wedstrijd van Kunstbende en de Rabobank Hiermee konden 160 artiesten hun projecten inzenden voor een podiumplek op Lowlands. Hoewel Kamps nog niet zo lang bezig is in de rapscene, leek het hem wel leuk om mee te doen. Hij verwachtte niet dat hij zou winnen en was daarom erg verrast dat plotseling een presentator met camperaploeg voor zijn deur stond om te vertellen dat hij naar Lowlands ging!

Debuut-EP Phoenix

Kortgeleden heeft Mark zijn debuut-EP uitgebracht. “Het is een beetje een samenraapsel van nummers, maar ik had er wel veel tijd en veel werk in gestoken. Ik heb het in mijn eentje gedaan, dus kun je er misschien niet teveel van verwachten, maar de reacties waren best wel goed! En ik sta nu wel mooi op Lowlands!”

Beluister hier het interview terug, gevolgd door de track “Phoenix”.