Fietsster gewond bij verkeersongeluk Florakade

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk dinsdagavond op de Florakade in de Florabuurt is een fietsster gewond geraakt. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 21.20 uur nabij de kruising met de Oostersluisweg. “Een automobilist schepte de fietsster”, vertelt Ten Cate. “Hoe dit kon gebeuren is nog niet helemaal duidelijk maar het lijkt er op dat de autobestuurder de vrouw over het hoofd heeft gezien.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Ambulancemedewerkers hebben zich ontfermd over het slachtoffer die door de aanrijding ten val was gekomen. Na stabilisatie is zij met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

  1. Ik wacht nog op het bericht ‘automobilist gewond na ongeluk met fietser’, deze berichten worden zo wel heel eentonig.
    Zelf vanmiddag (op de fiets) ook bijna geschept door een afslaande automobilist. Tsja, dat win je dan als fietser inderdaad niet van een Volvo stationcar.
    Gevaarlijk, die auto’s in de stad, maar nog veel gevaarlijker is het dat veel automobilisten de verkeersregels helemaal niet kennen…. Blijkbaar vinden we het als samenleving nog steeds acceptabel, alle doden en gewonden, elke dag weer. En onze regenten maken zich meer zorgen om lachgas en wiet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *