Rokende wasmachine laat brandweer uitrukken

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

In een woning aan het Hoornsediep heeft donderdagmiddag korte tijd brand gewoed. Bij de brand raakte niemand gewond.

De melding van de brand kwam rond 17.30 uur binnen. Door de meldkamer werden direct een bluswagen en een hoogwerker ter plaatse gestuurd. Bij aankomst bleek er op de zolderverdieping een wasmachine in brand te staan. “Het bleek allemaal mee te vallen”, laat een brandweerwoordvoerder weten. “Het betrof een wasmachine die wat aan het roken was. Het apparaat hebben we geblust en vervolgens hebben we de woning geventileerd.”

Hoe de brand in de wasmachine precies kon ontstaan is onbekend. Het is eveneens onbekend of de woning schade heeft opgelopen.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl