Groninger Markten nu ook online

nieuws
Foto: GroningerMarkten.nl

De Groninger Markten zijn sinds kort niet alleen te vinden op o.a. de Vismarkt en andere locaties in de gemeente. De markten zijn nu ook online te vinden, op een website met daarop informatie over standhouders en meer.

Naast een overzicht van de markten in de gemeente en de daarbij behorende standhouders, zijn ook recepten van gerechten te vinden die met de producten van de markt kunnen worden gemaakt. Ook zijn er diverse dag- en weekaanbiedingen te vinden en is er een prijsvraag waarbij 4 fietsen worden weggegeven. De site is een initiatief van de Stichting Marktactiviteiten Groningen.

In de OOG Ochtendshow vertelde Jeroen van der Wal van SMG erg tevreden te zijn met de nieuwe site. Beluister het interview hier terug:

De site is te bekijken op www.marktengroningen.nl.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *