Dit is er over van erotische massagesalon Delight

De dag na de verwoestende brand zijn een berg verwrongen metaal en een paar interieurstukken het enige dat over is van erotische massagesalon Delight aan de Oliemuldersweg.

In totaal moesten veertig omwonenden tijdelijk hun woning verlaten. Er is niemand gewond geraakt. Volgens een woordvoerder van de brandweer zijn zo’n 40 brandweerlieden actief geweest bij het blussen van de brand. Over de oorzaak van de brand is ook vrijdagochtend nog niets bekend.

Opvallend is dat drie weken geleden een ander bedrijf in de erotische branche in Groningen afbrandde. Toen ging Partyclub Swingers in Waterhuizen in vlammen op.

Foto: Mirre van der Klok

Geëvacueerden moesten in allerijl hun huis uit. Buurtbewoners waarschuwen elkaar en hielpen bij de evacuatie. “Ik dacht: Als onze rij opeens vlam vat, gaat alles eraan,” vertelt omwonende Brecht Gerbrandy. Mijn buurman rende naar ons toe zei meteen: Spullen pakken en ramen dicht!”

Brand massagesalon Oliemuldersweg
Foto: Rick ten Cate

Volgens de gemeente is er op dit moment geen gezondheidsrisico in omgeving, behalve misschien wat roet op de groenten in de moestuin. Ook is er, voor zover bekend, geen asbest vrijgekomen bij de brand.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *