‘Bordenmaker met ADHD’ (update)

nieuws

‘Bordenmaker met ADHD’ kopt de website Dumpert bij een foto van de Verlengde Visserstraat.

Veel borden waarvan sommige met tegenstrijdige informatie. ‘Harmonie Complex bereikbaar via Visserstraat’ staat op het eerste bord gevolgd door het volgende bord ‘Visserstraat afgesloten’. ‘De Harmonie is vrij complex bereikbaar’, reageert iemand.

‘Dit doen ze vanwege de aardbevingen, soms vallen er een paar om. Zo blijft er altijd wel een staan’, luidt een andere reactie.

Update: Inmiddels heeft de gemeente het aantal borden op deze plek verminderd.

Deel dit artikel:

  1. wha ha ik zie het al voor me een projectgroep die maar geen knopen doorhakt over welk bord (van de 10) het beste voldoet aan de eisen. Waarschijnlijk is iedereen al met vakantie, dan plaatsen we gewoon alle 10 of krijgt degene die ze plaatst krijgt per bord uitbetaald; het ouderwetse stukloon:P

  2. Kunt u zich voorstellen dat er mensen zijn die voor dit werk betaald krijgen, en nog erger dat u meebetaald. Wel, het is realiteit ondanks dat het totaal niet te bevatten is.

  3. @Renee, zomers is dat geen optie aangezien de gehele bus naar een penetrante zweet geur riekt. Je zult er maar de gehele dag in moeten werken, ik zou het nog geen seconde kunnen volhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *