Gezelligheid tijdens het Prokkelfeest

In Wijkcentrum Het Dok in Lewenborg werd donderdag het Prokkelfeest gevierd. Het is onderdeel van de landelijke Prokkelweek, die tussen 3 juni en 8 juni plaatsvindt. Het woord ‘prokkel’ staat voor prikkelende ontmoetingen tussen mensen met én zonder verstandelijke beperking.

‘Het is een mooie manier om mensen met elkaar in contact te brengen’, zegt Piety Baar van werkgroep Cosis. Tijdens het Prokkelfeest konden mensen aan diverse workshops meedoen. Zo werd er geschilderd, geboetseerd en was er ruimte voor theater. De organisatoren en deelnemers reageerden positief. ‘Het mooiste is dat je alle mensen ziet stralen’, aldus Martin Rezelman van de theatergroep Auth&tiek.

 

 

 

.

Deel dit artikel:

  1. Super leuk dat jullie hier aandacht aan besteedt hebben. Ik had een aanvraag gedaan via jullie collega sebastiaan. Helaas kon ik er zelf niet bij zijn. Had een operatie aan mijn oor maar heb wel met plezier 2 keer stage gelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *