Universiteit en Hanzehogeschool na moord: Fiets en loop samen en let goed op elkaar

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen roepen medewerkers en studenten op om zoveel mogelijk samen te lopen en te fietsen en goed op elkaar te letten.

Dit vanwege de moord bij het Jaagpad dinsdagavond op de 27-jarige Hidde Bergman die daar aan het joggen was. Het Jaagpad ligt direct naast de Zernike Campus met veel onderwijs en sportvoorzieningen van beide scholen. De dader loopt nog steeds vrij rond. Op Zernike is al extra toezicht van onder meer de politie. Als iemand iets verdachts ziet wordt die opgeroepen om onmiddellijk de politie te bellen.

Er is inmiddels een compositietekening van de verdachte verspreid. De zaak komt dinsdagavond ook in het programma Opsporing Verzocht.

Deel dit artikel:

  1. Als dit echt een seriemoordenaar is kan hij natuurlijk overal toeslaan, niet alleen rond de Zernikecampus. Net als die Thijs H. Die sloeg toe in Scheveningen en op de Brunsummer Heide. Vooralsnog vind ik een roofmoord aannemelijker.

      1. Laat ik die nou net niet hebben. Gelukkig maar, hoef ik ze ook niks te verbieden.

  2. Neem tevens een mes mee of honkbalknuppel en traangas zodat je jezelf kan verdedigen. Een kleine luchthoorn kan ook handig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *