Badmintonfestival op de Ossenmarkt

nieuws

Komend weekeinde organiseert de nationale badmintonbond in samenwerking met de stad-Groningse badmintonverenigingen BC GO! en BV Novum een groot badmintonfestival.

De Ossenmarkt wordt dan omgebouwd tot een festivallocatie, met naast de speciale “AirBadminton”-banen o.a. een DJ en een foodtruck. Op zaterdag vinden er vanaf 10 uur ’s ochtends elk uur clinics plaats. Om 12 uur is er een demonstratie van Ruud Bosch, meervoudig Nederlands Kampioen mannendubbelspel en bondscoach van de Nederlandse talentenselectie.

“s Zondags staat in het teken van twee toernooien. ’s Ochtends vindt het toernooi voor jeugd van 8 t/m 14 jaar plaats, ’s middags is het de beurt aan volwassenen. Niet alle banen worden gebruikt, dus er is ook ruimte voor iedereen die dat wil om een los partijtje te spelen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *