Zwaargewonde bij steekpartij in binnenstad (update)

nieuws
Foto: Andries Oord

Bij een steekpartij in de Peperstraat in de binnenstad is in de nacht van woensdag op donderdag een 28-jarige man uit Goor zwaargewond geraakt.

“De steekpartij vond rond 04.30 uur plaats”, meldt een politiewoordvoerder. “Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.” Over de aanleiding van de steekpartij is nog niets bekend. “Vlak na het steekincident hebben we een man kunnen aanhouden op het Damsterdiep. Onderzoek moet uitwijzen wat zijn precieze betrokkenheid is geweest.”

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek dat hij niets met het incident te maken had. De man is inmiddels vrijgelaten.

Deel dit artikel:

  1. Helemaal mee eens, eerder was het een tik op je gezicht, pot bier er bij en zand er over. Is blijkbaar niet meer mogelijk, jammer. Heb zelf in de Drie gewerkt ooit, was toen al niet leuk meer. Snap het niet, misschien word ik oud……………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *