Zwaar bevochten punt voor Be Quick 1887 tegen RKHVV

sport
Foto Andor Heij: Be Quick 1887 - RKHVV

Be Quick 1887 heeft in de hoofdklasse A zondagmiddag thuis duur puntverlies geleden tegen hekkensluiter RKHVV uit het Gelderse Huissen: 2-2. Be Quick bleef achtste.

“We mogen onze handen dicht knijpen met dit puntje”, was het oordeel van Be Quick 1887-trainer Steven Wuestenenk. En hij had gelijk, want RKHVV kreeg de beste mogelijkheden. Na 18 minuten werd het 0-1 via Mike Propper, nadat Be Quick doelman Robert Smit eerst een schot van Danny de Lorijn had gestopt. Smit moest nog een paar keer handelend optreden.

Na 44 minuten kwam Be Quick op 1-1 via Arnoud Bentum na een lange bal van Daniel Teune. Een minuut later kopte Rutger Worm RKHVV weer op voorsprong. Na de pauze waren de beste kansen opnieuw voor RKHVV, maar in de laatste minuut kopte Twan Nieboer een voorzet van Toufik Faraouni raak: 2-2.

Be Quick had zich bij winst zo goed als veilig kunnen spelen en ook goede zaken doen in de derde periode: “Laten we een les trekken uit dit soort potje”, zei aanvaller Arnoud Bentum. “We moeten nu nog twee wedstrijden winnen en dan zijn we veilig. Over een periodetitel moeten we niet meer nadenken”.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *