Verkeer A28 vanaf zondag over tijdelijk viaduct

nieuws

Het verkeer op de A28 rijdt vanaf zondag 7 april vanaf het Julianaplein via het tijdelijk viaduct over de Brailleweg. Dat levert komend weekend enige hinder op.

Sinds een maand rijdt het verkeer vanaf Assen al vanaf dit viaduct. Als het verkeer is omgezet, kan het oude viaduct over de Brailleweg worden gesloopt. Op dezelfde plek wordt later het nieuwe viaduct gebouwd.

Omwonenden kunnen hinder ondervinden van de werkzaamheden. Vanaf zaterdag om 7.00 uur tot maandag 6.00 uur wordt daar zowel overdag als ’s nachts op twee plekken gewerkt. Dan wordt de tijdelijke weg gereedgemaakt voor het verkeer richting Assen. Er wordt onder meer asfalt verwijderd en geleiderails verplaatst.

De oprit Groningen Centrum is gestremd van zaterdag 7.00 uur tot maandag 6.00 uur. De A28 is van zaterdag 22.00 uur tot zondag 09.00 uur gesloten tussen het Julianaplein en de afrit Groningen-Zuid voor het verkeer richting Assen.

Deel dit artikel:

  1. Beste Marc. Wij zijn nu in gesprek met aanpak ring zuid, en willen ze een eerlijke kans geven. Maar dat ultimatum wat wij hebben gesteld gaat over de bouwlocatie voor onze deur. Het geluid wat ze produceren op de ring, is een ander probleem. Waar nog vast veel gesprekken over komen. Maar dit staat los van het ultimatum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *