Verkeer A28 richting Assen vanaf zondag ook over tijdelijk viaduct

nieuws
Foto: Combinatie Herepoort

Vanaf aanstaande zondagochtend zal ook het verkeer vanaf het Julianaplein in de richting van Assen op het tijdelijke viaduct over de Brailleweg gaan rijden. Daardoor is de oprit naar Groningen Centrum het hele weekend gestremd en is de A28 tussen het Julianaplein en Groningen-Zuid zaterdagnacht afgesloten.

Volgens Combinatie Herepoort kunnen omwonenden hinder ondervinden van de werkzaamheden. Vanaf zaterdag 6 april om 7.00 uur tot en met maandag 8 april 6.00 uur wordt er zowel overdag als ’s nachts op twee plekken gewerkt bij het viaduct. Er zal onder meer asfalt verwijderd worden en er worden geleiderails geplaatst. Zondag overdag en zondagnacht wordt de oprit Groningen Centrum gereed gemaakt en worden er lichtmasten en barriers geplaatst. Maandag om 6.00 uur is ook de oprit Groningen Centrum open en rijdt al het verkeer over de tijdelijke weg.

De oprit Groningen Centrum is gestremd van zaterdag 7.00 uur tot maandag 6.00 uur. De A28 is gesloten tussen het Julianaplein en de afrit Groningen-Zuid voor het verkeer richting Assen. Deze afsluiting is van zaterdag 22.00 uur tot zondag 9.00 uur.

Deel dit artikel: