‘Ton Schroor, verhoog de lonen!’

De SP Groningen roept op tot een verhoging van de minimumlonen. Daarom schreef fractievoorzitter Jimmy Dijk een open brief naar oud-wethouder Ton Schroor, voorzitter van het VNO-NCW.

Volgens de SP hebben mensen in bijvoorbeeld callcenters, de horeca en de thuiszorg te maken met slechte contracten en onzekere uren, waardoor zij onder het minimumloon verdienen. Dijk heeft daarom een open brief gestuurd naar ondernemingsorganisatie VNO-NCW. De partij hoopt vooral op medewerking van Ton Schroor, de voorzitter van het werkgeversverbond.

Jimmy Dijk hoopt op de medewerking van Ton Schroor vanwege zijn verleden als wethouder financiën van de gemeente Groningen: ‘Daardoor weet de heer Schroor als geen ander dat Groningen één van de armste gemeentes van Nederland is. Nu kan hij als voorman van de noordelijke werkgevers een sleutelrol spelen.’

Deel dit artikel:

 1. Wat is de politiek toch ´grappig´.

  Ton Schroor (voormalig wethouder D´66 Gemeente Groningen) heeft met zijn prminente D´666 vriend Jan Terlouw ALLE ALLE ALLE Stadjers op de verkeerde been gezet door de grote stapel valse documenten (wind, ontruiming, brand, schaduw) van De Zinkende Bunker (=het Groninger Forum)

  1.
  En ook Jimmy Dijk (SP prminent ) wil al jaren achtereen niet luisteren dat het volkomen FOUT gaat met die bouwbak.
  2.
  En ondertussen riep hij chronisch: ¨Er mag geen dubbeltje bij!¨
  Nou, al jaren klotsten de MILJOENEN richting De Zinkende Bunker.
  3.
  En nu zou uitgerekend Ton Schroor als directeur VNO-VCW ineens De Geldschuiver zijn om de armen wat dubbeltjes en kwartjes te geven….

  Jammer dat ik geen cartoons kan tekenen.
  Dat komt nog.

  Mevrouw Kiki

  PS > Kijk: Stein Balanta – Youtube

   1. Mevrouw Petra Kiki, Er zijn ook mensen die heel erg blij zijn met het forum. Laat het nou eens gaan. Accepteer dat u het heeft verloren. Dit is een democratisch land waar andere meningen behoren te worden gerespecteerd. Maak uzelf niet langer belachelijk. Wees wat zachter. De meerderheid wil het forum. Er zijn grotere belangen. En hou ook eens op met dat schelden. Dat doen dames niet. #doeslief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *