Jorn Hofman wint Rabo Ondernemersprijs

Ondernemer Jorn Hofman heeft met zijn bedrijf VAN-Jorn de Rabo Ondernemersprijs gewonnen. De prijs werd gisteren uitgereikt tijdens de Dag van de Ondernemende Student.

De afgelopen maanden konden ondernemende studenten zich inschrijven om hun bedrijf verder te ontwikkelen. Hierbij kregen ze hulp van de Hanzehogeschool. Van de 58 inzendingen selecteerde de jury drie studenten die hun bedrijfsideeën konden presenteren. Zij schreven een bedrijfsplan en pitchten hun idee bij de jury, die daarna een aantal kritische vragen stelde.

De winnaar kreeg een bedrag van €10.000 om in zijn bedrijf te investeren. Dat is Jorn Hofman met zijn bedrijf VAN-Jorn geworden. Hij is al vanaf jonge leeftijd met campers bezig: “Op mijn vijftiende wilde ik met een camper weg op vakantie. Die camper heb ik gekocht, helemaal verbouwd en toen weer verkocht. Dit ging zo goed dat ik dacht, hier kan ik meer mee”, aldus Hofman. Zijn idee groeide uit tot een bedrijf dat buscampers bouwt en modules bouwt waardoor mensen hun eigen camper kunnen indelen.

Publieksprijs

Naast de Rabo Ondernemersprijs werd ook een publieksprijs uitgereikt. Deze prijs bestond uit €2.500, verdeeld over een eerste, tweede en derde prijs. Bezoekers konden overdag stemmen op de één van de kandidaten. Het aantal stemmen bepaalde de hoogte van het geldbedrag. Jorn Hofman won ook hier de eerste prijs en ontving een cheque van €1137,60. Jelle Berrevoets ontving de tweede prijs. De derde prijs ging naar Alwin Tammenga.

Deze dag is een initiatief van de Hanzehogeschool, in samenwerking met de Rabobank en BusinessMatch Groningen. Overdag konden jonge ondernemers elkaar ontmoeten om hun netwerk te vergroten. De prijzen werden aan het einde van de dag uitgereikt.

 

Deel dit artikel:

  1. Gewoon de Draghi geldpers laten draaien en miljarden uit het niets creëren, strooi het uit tegen nul procent rente en niemand hoeft ooit nog maar iets te doen en is werken en ondernemen overbodig geworden. Het schijnt zo makkelijk te zijn, zeggen ook de banken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *