Groningen klaar voor zonovergoten bloemenmarkt

nieuws

Het wordt op Goede Vrijdag weer razend druk in de Groninger Binnenstad. De organisatie van de jaarlijkse Bloemenmarkt verwacht opnieuw tienduizenden belangstellenden, onder wie veel Duitsers.

Het gaat om de grootste bloemenmarkt van Noord-Nederland. De tientallen kramen staat in de Oude Ebbingestraat en op de Grote Markt, Waagplein, Vismarkt en het A-Kerkhof. De handelaren verkopen onder meer bloemen, planten, boompjes, tuinkruiden, potten en tuingereedschap. De markt duurt van 09.00 tot 17.00 uur.

Vanwege de verwachte drukte, mede door de fraaie weersverwachting, wordt automobilisten aan te raden de P+R terreinen aan de rand van de stad te gebruiken, en vervolgens de bus naar de binnenstad te nemen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *