Extra bussen vanaf P+R locaties tijdens Bloemenjaarmarkt

nieuws
Foto Andor Heij

Qbuzz gaat ook dit jaar extra bussen inzetten vanaf de P+R terreinen naar het centrum van Groningen tijdens de Bloemenjaarmarkt op Goede Vrijdag.

Q-link blauw lijnen 3 en 4 rijden gezamenlijk acht keer per uur tussen P+R Kardinge, Grote Markt en P+R Hoogkerk. Tussen P+R Kardinge en Grote Markt – Hoofdstation rijden daarnaast vier extra ritten per uur. Q-link lijn 5 rijdt van 9.00 tot 18.00 uur eens per 10 minuten of vaker tussen P+R Meerstad – Ikea – Centrum.

Door werkzaamheden stopt Q-link 5 richting hoofdstation/ P+R Haren niet op de Grote Markt, bezoekers van de bloemenjaarmarkt kunnen uitstappen op Halte Zuiderdiep ( 5 min. Lopen naar Grote Markt). Instappen op Q-link 5 richting P+R Meerstad kan wel op de Grote Markt. Van 9.00 tot 20.00 uur rijdt een speciale lijn 22 van P+R Euroborg P3 via extra P+R’s locaties rondom Driebond naar de Grote Markt en terug.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *