Woningen ontruimd bij gaslekkage Reitdiephaven

In de Reitdiephaven zijn dinsdagmiddag verschillende woningen ontruimd vanwege een gaslekkage. Dat meldt de Groninger brandweer.

De melding van een gaslekkage kwam rond het middaguur binnen. “In de wijk werd een transportleiding geraakt”, vertelt Martin Nuver van 112groningen.nl. “Ik ben nu ter plaatse en het gas dat spuit er met flinke kracht uit.” Matthijs Noordhoff van de Groninger brandweer bevestigt het verhaal. “Het gaat inderdaad om een gasleiding met een flinke diameter. Wij zijn ter plaatse om de situatie in de gaten te houden.” Uit voorzorg zijn er volgens Noordhoff een aantal woningen ontruimd.

De nutsbedrijven zijn momenteel ter plaatse om het euvel op te lossen.

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *