Willem Groeneveld: “Ik heb wel wat te zeggen over de verkiezingen”

oogochtendshow
foto: Jan Buwalda

‘De week volgens SIKKOM’ is vanaf vanavond iedere week te horen op OOG Radio in het programma Daan&Haan. De OOG Ochtendshow sprak met stadsblogger Willem Groeneveld over het nieuwe item.

Stadsblog SIKKOM staat in Groningen bekend om het werpen van een kritische blik op de ontgroeningen bij Vindicat, de Groningse politiek en de Groningse verhuursector. Nu is het aan Groeneveld om zijn kritische blik te werpen op de radio in ‘De Week Volgens Sikkom’. In het item zal er gepraat worden over verschillende onderwerpen die van belang waren in de voorafgaande week. Vanavond komen onder andere de verkiezingen aan bod.

Ondanks dat SIKKOM met een kleine redactie werken, proberen ze met een goede balans tussen “zin en onzin” de ruimte te creëren om op bepaalde zaken wat dieper in te duiken. “We schrijven bijvoorbeeld al drie à vier jaar non-stop over de Groningse huisjesmelkers”, zegt Groeneveld.

Het interview met Willem Groeneveld is hieronder terug te beluisteren.

 

 

Het programma Daan&Haan met daarin ‘De Week Volgens Sikkom’ is elke donderdagavond tussen 18:00 en 19:00 te horen op OOG Radio.