Voetganger gewond bij verkeersongeluk Selwerd

Bij een verkeersongeluk zondagavond op de Eikenlaan in de wijk Selwerd is een voetganger gewond geraakt.

Door: Wesley Bos – groningsnieuws.nl

Het ongeluk gebeurde rond 18.40 uur. Op de kruising met de Esdoornlaan reed door nog onbekende oorzaak een scooterrijder een voetganger aan. De voetganger raakte daarbij gewond. Een fietser die het zag gebeuren heeft direct eerste hulp verleend. Ambulancemedewerkers die korte tijd later ter plaatse kwamen hebben de hulpverlening van de fietser overgenomen. Het slachtoffer is daarna met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Politieagenten hebben het ongeluk op papier gezet. Zij doen verder onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Wesley Bos – groningsnieuws.nl
Foto: Wesley Bos – groningsnieuws.nl
Deel dit artikel: