Scooterrijder gewond bij verkeersongeluk Korrewegwijk

112
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk dinsdagmiddag op de Korreweg is een scooterrijder gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 16.10 uur op de kruising met de Ceramstraat. Een scooterrijder was onderweg in de richting van de Nieuwe Ebbingestraat. Een automobilist wilde vanaf de Korreweg de Ceramstraat inslaan maar zag daarbij door nog onbekende oorzaak de scooter over het hoofd. Een botsing was hierdoor het gevolg waarbij de scooterrijder gewond raakte. Hulpverleningsdiensten waren snel ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Het is onbekend of het slachtoffer ook is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl