Scooter en fietser botsen op Parkbrug

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk dinsdagmiddag op de Parkbrug in de Rivierenbuurt is een fietser gewond geraakt. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde aan het einde van de middag op de kruising Parkweg met de Brailleweg. “Door nog onbekende oorzaak zijn een fietser en een scooterrijder met elkaar in botsing gekomen”, vertelt Ten Cate. “De fietser is daarbij ten val gekomen en gewond geraakt.” Hulpverleners waaronder een ambulance en de politie waren snel ter plaatse. “Het slachtoffer is in de ziekenauto behandeld. Het is onbekend of hij is overgebracht naar het ziekenhuis.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de precieze toedracht.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: