Politie: ‘Wie weet waar Theo Potharst is?’

nieuws
Foto: Politie Groningen

Volgens de politie  is sinds halverwege februari niks meer vernomen van Theo Potharst, een opvallende verschijning in de binnenstad van Groningen, aangezien hij er vaak rondliep met zijn herder-achtige hond en stok.

Theo woonde in Loppersum maar verbleef veel in de binnenstad van Groningen. De vermissing werd gemeld door hulpverleners die zich zorgen maken over hem. Aangezien Theo een ‘vrij’ leven leidde is er weinig bekend over waar hij mogelijk heen is gegaan.

Theo is ongeveer 1.70 cm lang, heeft meerdere tatoeages en heeft een hond die hij altijd bij zich had. Mensen die meer informatie hebben of weten waar de vermiste persoon zich bevindt kunnen contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900 88 44 of via een persoonlijk bericht via Facebook, onder vermelding van zaaknummer 2019044647 HR.

Deel dit artikel: