Oude bioscoop wordt nieuwe bioscoop

nieuws

Cinema Kinski is een nieuwe bioscoop waar originele filmprogramma’s te zien zijn. In de bovenzaal van de vroegere bioscoop Grand Theatre.

Cinema Kinski wordt gerund door de vriendengroep die je kent van de openluchtbioscoop Zienemaan & Sterren en Kino Klandestino. Filmliefhebbers die graag buiten de lijntjes kleuren en samen met het publiek de filmbeleving in Groningen naar een hoger plan willen tillen.

‘Verwacht interessante thema-programma’s, event-cinema, retrospectieven van regisseurs maar ook hommages aan belangwekkende acteurs en actrices. Verdiepend en laagdrempelig tegelijk. Spraakmakend als het zo uitkomt en actueel als het nodig is, maar áltijd gedreven door eigen smaak en liefde voor film’.

Tijdens het eerste filmprogramma van 25 t/m 27 maart is het in het Grand Theatre trippen geblazen op de beste psychedelische films. Programma.

 

Deel dit artikel: