Op = Op Voordeelshop failliet

nieuws
Foto: Google streetview

De Op = Op Voordeelshop gaat failliet. Dat schrijft de Telegraaf. Het faillissement wordt dinsdag uitgesproken.

De winkel verkoopt A-producten tegen lage prijzen. Ondanks de formule is er te weinig omzet. De keten heeft 141 vestigingen, waaronder drie in de stad Groningen. Die staan in de Oosterstraat, winkelcentrum Paddepoel en aan het Overwinningsplein.

Op = op heeft de oorsprong in Drenthe. Het bedrijf nam twee jaar geleden nog enkele Blokker vestigingen over.

Deel dit artikel:

  1. Kommer en kwel in de retail. Wie bestelt er nou niet bij AliExpress? Vroeger alleen de retailers, maar inmiddels trappen klanten er niet meer in en halen zelf hun spulletjes uit China. Wel zo slim, scheelt een hoop geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *