Kennismaking met dorpswethouder Haren op OOG Radio

nieuws
Philip Broeksma

Wethouder Philip Broeksma heeft aanstaande zaterdag om 11:35 uur één van zijn eerste optredens als dorpswethouder van Haren. Hij maakt in het radioprogramma Haren Doet zijn opwachting.

In het programma dat elke zaterdag tussen 11:00 uur en 13:00 uur wordt uitgezonden op OOG Radio zullen presentatoren Kevin van der Laan en Heleanne Prins hem alles vragen over zijn eerste weken als dorpswethouder en zijn plannen voor de toekomst. Met als doel dat de inwoners van de voormalig gemeente Haren hem goed leren kennen.

Haren Doet gaat over alles wat te maken heeft met de voormalig gemeente Haren. Het programma is afkomstig van de voormalig lokale omroep van Haren, HarenFM. Dat per 29 december is gestopt met haar uitzendingen vanwege de gemeentelijke herindeling,