VV Glimmen opnieuw doelwit van vandalen

nieuws
Foto: VV Glimmen

De afgelopen weken zijn vandalen flink bezig geweest op sportpark de Groenenberg in Glimmen. Dat blijkt uit een artikel op de website van VV Glimmen.

Er werd een groot glazen kantineraam ingegooid, een doelnet werd stuk gemaakt en er lag meermalen troep in de dug-outs en rond het gebouw. Afgelopen weekend werd een nieuw zeil van de veranda vernield en woensdagavond of -nacht werd een doelnet kapot gesneden.

Het bestuur van VV Glimmen vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben, contact op te nemen. Wellicht vormen gevonden hulzen om zelf sigaretten te draaien een aanwijzing. De club heeft aangegeven aangifte te doen, gezien de aangerichte schade. Mensen met informatie kunnen die, eventueel anoniem, sturen aan info@vvglimmen.nl.

Deel dit artikel: