Sloop viaduct Esperantokruising start aanstaande maandag

nieuws
Foto: aanpakringzuid.nl

Combinatie Herepoort begint volgende week met de sloop van delen van het viaduct bij de Esperantokruising. De werkzaamheden duren van maandag 11 tot en met woensdag 27 februari 2019.

Werkzaamheden voor komende week zijn onder andere het frezen van asfalt, het verwijderen van de geluidsschermen en  het uithijsen van liggers. De werktijden zijn van 7:00 uur tot 19:00 uur (met mogelijk een uitloop tot 23:00 uur). De werkzaamheden kunnen zorgen voor geluidsoverlast. Als het met de uitvoering van de werkzaamheden tegenzit, wordt er ook  in de avond en nacht doorgewerkt.

In verband met deze werkzaamheden zijn de onderdoorgangen van de Verlengde Lodewijkstraat en de Helperzoom vanaf volgende week afgesloten. Fietsers kunnen de werkzaamheden passeren via een tijdelijke fietstunnel naast de Verlengde Willemstraat.

Deel dit artikel:

    1. Nee hoor, dan komt er een demissionaire gedeputeerde staten zonder de SP. Er is dan nog steeds een meerderheid in PS tegen nog verder vertragen van de bouw.

  1. Even snel via wat voldongen feiten een point of no return creëren. Zo kennen we het corrupte Bouwend Nederland met ongekende lobby in Den Haag weer.

    # vaasje van Rutte

  2. Verlengde Willemstraat? en hoe komen de fietsers uit de richting van Haren/Helpman/coendersborg daar dan? Want die kunnen zowel niet over de helperzoom als de verlengde Lodewijkstraat. Bovendien loop je dan als fietser toch ook weer vast op de helperzoom als je richting Haren wilt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *