Line-up stadsrondes POPgroningen Talent Award bekend

nieuws
Foto:POPgroningen

De line-up voor de stadsrondes van de POPgroningen Talent Award is compleet.  Omdat er dit jaar een provincieronde minder heeft plaatsgevonden, was er dit jaar voor het eerst een wildcard. Bij elke stadsronde gaan er uiteindelijk twee acts door naar de eindronde in Vera op 19 april.

Op donderdag 7 maart spelen Nasi-m & Aso, Het Kanaal, DOR en Van Marban bij Simplon UP in de bovenzaal van Simplon. Een week later, op donderdag 14 maart, zijn dat Moon Almighty, Cashmyra, Pagan Drive en Hollow Men. POPgroningen heeft samen met de scouts tijdens elke provincieronde een kandidaat gekozen waaruit Moon Almighty uiteindelijk is geselecteerd als wildcard act die de line-up voor de stadsrondes compleet maakt.

Sinds een aantal jaren organiseert POPgroningen de POPgroningen Talent Award. Wat begon als een talentenjacht heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een coachingstraject waarin optreden en ontwikkeling centraal staat. De houder van de POPgroningen Talent Award presenteert zich uiteindelijk op festivals zoals o.a. Bevrijdingsfestival Groningen, Grunnsonic, Pagefestival, Kadepop, AIDition, Festival Hongerige Wolf en Flinke Pink Festival. Daarnaast maakt de houder kans op mogelijke deelname aan de Grote Prijs van Nederland en Hit the North.

Deel dit artikel: