Helperzoom woensdagavond weer open voor verkeer

nieuws
Foto: Aanpak Ring Zuid

De sloopwerkzaamheden rondom het viaduct bij de Esperantokruising zijn bijna afgerond. Dinsdag wordt het laatste sloopmateriaal afgevoerd. Naar verwachting wordt de kruising woensdagavond weer vrijgegeven voor alle verkeer.

Vorige week is het laatste stuk van het viaduct boven de Helperzoom gesloopt. Het ‘landhoofd’, de fundering van het viaduct, is maandag gesloopt, door de steunpalen van deze fundering door te zagen en in stukken op te knippen. Dinsdag wordt het laatste sloopmateriaal afgevoerd.

Woensdag wordt de zandlaag op de kruising afgevoerd, alsmede de gebruikte containers. Ook zal het asfalt hersteld worden, mocht dit beschadigd zijn tijdens de sloop. Om 22.00 uur kan het verkeer weer gebruik maken van de Helperzoom.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *