FC Groningen met Mimoun Mahi tegen Feyenoord

FC Groningen speelt aanstaande zondag een thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Ondanks alle transfergeruchten kan de club gewoon beschikken over aanvaller Mimoun Mahi.

Mahi zal naar alle waarschijnlijkheid ook gewoon spelen tegen Feyenoord. Verder is alleen Django Warmerdam een twijfelgeval. “Als je op zondag in de wedstrijd tegen Vitesse naar je bovenbeen grijpt, dan is de kans klein dat je de week erna gewoon weer kan spelen”, legde trainer Danny Buijs uit tijdens het wekelijkse persmoment.

Feyenoord heeft het dit jaar niet makkelijk in uitwedstrijden. Slechts drie wedstrijden werden gewonnen op vreemde bodem. Coach Giovanni van Bronckhorst kondigde tijdens de wekelijkse persconferentie in Rotterdam dan ook aan dat Feyenoord vanaf het eerste fluitsignaal volle bak zal gaan om het FC Groningen moeilijk te maken.

“Ik kan daar niet zoveel mee”, aldus Buijs. “Ze hebben kennelijk de naam dat ze moeilijk uitwedstrijden winnen, laat dat na zondag dan maar hetzelfde zijn”.

Deel dit artikel:

  1. Maar zes punten af van de vijfde plek kan Mahi de rest van het seizoen nog heel nuttig zijn voor Fc Groningen. Dat beetje transfersom dat nu nog binnen was gekomen is iig niet genoeg om een eventuele degredatie te compenseren. Nog een vervanger vinden in Februari was sowieso lastig geworden!

  2. Slecht nieuws dat Mahi niet verkocht is. Hij loopt straks gratis de deur uit. Maar, Nijland kon hem uiteraard ook nu niet voor een fooi laten gaan…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *