Combinatie Herepoort: Helperzoomtunnel mogelijk in mei 2020 in gebruik

nieuws

De Helperzoomtunnel is mogelijk  in mei 2020 in gebruik. De tunnel wordt voor die tijd in een treinloze periode onder het spoor door geschoven. Dat zegt Bert Kramer van de Combinatie Herepoort.

Vorig jaar ging het inschuiven van de tunnel helemaal mis, omdat de berekeningen ineens niet klopten. “De grond gedroeg zich anders”, was indertijd de redenering.

Volgens Kramer is de grond toen op minder plekken onderzocht dan de afgelopen tijd.  Nu is iedere vierkante meter van de grond onder de loep genomen. Kramer heeft er alle vertrouwen in dat het de volgende keer wel goed gaat.

Deel dit artikel:

 1. Lachwekkend.

  De mafia Bouwend Nederland heeft een ijzersterke lobby in Den Haag. Anders zouden die bouwbedrijven, adviesbureaus en grondonderzoekbureau’s allang failliet zijn. Als ik net zo slecht zou schoonmaken, als die managers binnen Herepoort Combinatie, dan zou ik binnen een maand door mijn schoonmaakbedrijf ontslagen worden.

  #Napolitaans vaasje van Rutte.

   1. Jij wilt beweren dat het hoogte van het fooitje dat de Schipholtunnelfraudeurs moesten betalen, iets net een rechtstaat te maken heeft?

    In de VS gaan Meadov en de bazen van Enron levenslang de bak in. Misschien te fors, maar bouwers in Nederland komen door lobby overal mee weg.

   2. Ik beweer dat helemaal niet mijnheer de stropopargumentenstrooier.(past niet op een scrabble-bord). Ik vind het lachwekkend dat je weer een of andere rant begint die helemaal niet ter zake doet bij het artikel.

   3. Ja lachwekkend dat de continue falende, en soms ronduit corrupte bouwwereld door bestuur/justitie wordt beschermd.

    Grote jongens overal mee laten wegkomen, en dan verwachten dat de kleine man burgerzin toont om vaasjes heel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *